Her er de 4 vigtigste teknologier til moderne virksomheder

Den digitale udvikling stormer frem, og nye teknologier, som kan lette vores hverdag både i hjemmet og på arbejdspladsen, kommer på markedet hele tiden. De fleste virksomheder bruger dagligt computere og telefoner, og det er svært at forestille sig en hverdag uden dem. Der findes et hav af nye teknologier, som kan gøre en stor forskel for din virksomhed, og derfor præsenterer vi her 4 af de allervigtigste, som du kan bruge til at optimere arbejdsgangene i din virksomhed.

Hjemmesiden

Størstedelen af alle moderne virksomheder har en hjemmeside, men de fleste kan få rigtig meget ud af at optimere den, blandt andet flere besøgende og større kundetilfredshed.

Virksomhedens hjemmeside er et af de vigtigste platforme, virksomheden har, fordi den bliver besøgt af mange potentielle kunder hver dag. Derfor skal hjemmesiden være i tip-top stand, så I kan sende et godt og professionelt signal udadtil.  Noget af det allervigtigste er, at hjemmesiden er nem at finde rundt på, og at de forskellige funktioner er overskuelige, så alle og enhver kan finde de informationer, de søger derinde. Teksterne på virksomhedens hjemmeside skal desuden være letlæselige, og det er vigtigt at huske på, at ikke alle kunder har den samme faglige viden som jer, så pas på med at bruge for mange faglige termer og svære begreber.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis I gerne vil have mere aktivitet på jeres hjemmeside, er det en gode idé at overveje at bruge flere ressourcer på søgemaskineoptimering (SEO). SEO går ud på, at man arbejder med forskellige elementer på sin virksomheds hjemmeside for at tilpasse den og gøre den mere synlig på Google. I kan udføre SEO selv, eksempelvis ved at forbedre teksterne på jeres hjemmeside, så de er bedre tilpasset Googles retningslinjer, men har I ikke mulighed for at gøre det selv, kan I nemt hente hjælp udefra. Søgemaskineoptimering indeholder mange forskellige discipliner som linkbuilding, tekstforfatning og  søgeordsanalyse, og når SEO er udført, kan I bedre fange potentielle kunder og på den måde sælge flere produkter gennem hjemmesiden. Du kan læse mere om, hvordan du får styr på søgemaskineoptimering her.

Anti-virus-program

I mange moderne virksomheder bruger mange af medarbejderne det meste af dagen foran en arbejdscomputer. Derfor er det altafgørende, at I har styr på jeres it sikkerhed, så vigtig big data og mange timers arbejde ikke pludselig går tabt på grund af et hacker-angreb. Der findes mange gratis udgaver af antivirusprogrammer, der kan rense og optimere jeres computere, og det muliggør, at I altid kan arbejde så effektivt som muligt. Desuden tilbyder mange antivirusprogrammer smarte backup- og krypteringsfunktioner, så ingen vigtige dokumenter går tabt. Hvis du vil vide mere om hackerangreb og cybertruslen mod danske virksomheder, kan du læse mere her på Forsvarsministeriets Center For Cybersikkerheds hjemmeside.

Telefonmøder

For de fleste virksomheder, der har udenlandske kontakter, kan det være en stor fordel at bruge nyere teknologier til at afholde møder over telefonen. På den måde slipper medarbejderne for en masse transporttid til udlandet, fordi de kan sidde i den ene ende af verden og tale med nogle i den anden ende.

Det er generelt vigtigt, at I altid har styr på telefonien i jeres virksomhed, når potentielle kunder og forhandlere forsøger at kontakte jer, for hvis det ikke fungerer ordentligt, bliver de nemt irriterede og søger måske over til jeres konkurrenter i stedet.

Evercall tilbyder et samlet telefonsystem, som mange moderne virksomheder kan få gavn af.