Få styr på søgeordsoptimeringen med WordPress

Søgeordsoptimering er yderst vigtigt, hvis du gerne vil have din hjemmeside ud til flere mennesker. Du kan eksempelvis bruge WordPress og pluginnet Yoast til at hjælpe dig fremad med processen. Med dette program kan du også være sikker på, at søgeordsoptimeringen går, som den skal. Det kan ligeledes være med til at give dig noget overblik over, hvor dine keywords skal være i din tekst, så du ikke glemmer noget. Det er utrolig vigtigt med dit keywords placering, så det kan sagtens betale sig at benytte WordPress, sp du bedre kan finde rundt i, hvad du skal gøre med din tekst.

Titlen er vigtig

Som nævnt, er det utrolig vigtigt, at du sørger fog at have dine keywords bestemte steder i teksten. De ter eksempelvis meget vigtigt, at du har det i din titel, da har en stor betydning for, at søgemaskinerne kan finde din hjemmeside med dette ord.I WordPress kan udfylde Title feltet ved WordPress SEO by Yoast, og dermed vil dit keyword komme med i din artikels titel. På den måde giver du også hurtigt din potentielle kunde eller læser en ide om, hvad det er, de skal til at læse om. Dette kan du dog også sagtens klare ved hjælp af en god meta description.

Meta description sælger

Det er ligeledes vigtigt og en god ide, at du har dit keyword med i din meta description, da det ofte er den tekst, der bliver vist sammen med din hjemmeside, som du eksempelvis kender det fra Google. Det er her, at du kort kan sælge din artikel, produkt eller hjemmeside. Ved hjælp af WordPress SEO by Yoast kan du også i WordPress udfylde meta description let. På den måde er det rigtig fint at benytte Yoast, så du let kan huske, hvad du skal udfylde.